Gereedschapslijperij Vermes N.V.

HSS-HM BOREN

Zelfs het herslijpen van zowel de HSS-boren als de HM-boren gebeurt bij de gereedschapsslijperij VERMES nv CNC gestuurd. De uitdunning van de ziel maakt voorboren of centeren overbodig. Vooraleer U een boor weggooit, neem eerst contact met ons op en vraag vrijblijvend prijs. Het rendeert zeker om Uw boren te laten herslijpen.
Zowel HSS als HM kernboren (ook kernfrezen of stiftfrezen genoemd) worden herslepen en/of hertand.
Het maken en herslijpen van een trapboor is voor ons kinderspel en bespaart U veel tijd. 

TRAPBOREN

Met een trapboor kan u bv boren en afschuinen in één bewerking, twee gaten boren met verschillende diameter in één bewerking, voorboren met een kleine diameter en naboren met een grote diameter in één bewerking.
Centerboren of NC-boren worden herslepen onder de door de fabrikant voorgeschreven hoek of op vraag verslepen naar Uw behoefte.

 CHANFREINBOREN

Chanfreinfrees – chanfreinboor
Chanfreinboren (frezen) of afschuinboren (frezen) worden ook verslepen naar een niet standaard tophoek, dit afhankelijk van de vraag van de klant.

FREZEN

De meeste frezen kunnen meerdere malen herslepen worden. Door het zorgvuldig herslijpen en eventueel hercoaten van het gereedschap kunnen we de originele eigenschappen evenaren.
Schachtfrezen, Kopmantelfrezen, mantelfrezen, schijf- en zaagfrezen behoren eveneens tot onze specialiteit.

SPECIALE FREZEN

Schachtfrezen, Kopmantelfrezen, mantelfrezen, schijf- en zaagfrezen, schacht frezen ,CNC frezen , specials, productie van eigen frezen , boren en Specials : VHM en HSS behoren eveneens tot onze specialiteit.

ZAGEN EN ZAAGBLADEN

Slijpen van zaagbladen kettingzagen, haagscharen en heggescharen.

MESSEN

Boormessen, Textielmessen, Schaafmessen, Plaatschaarmessen, Hakselaarsmessen.
We zijn ook gespecialiseerd in het slijpen van koksmessen, slagersmessen, vleesmolenmessen, gekartelde messen, keukenmessen, medische snijgereedschappen…
We verkopen ook koksmessen vleesmolenmessen en slagersmessen van de merken Victorinox en Dick. 

DRAADTAPPEN

Bijwerken

MULTIFUNCTIONELE COATINGS

(HER)COATEN – Waarom ?
Het doel van een coating is de verlening van de standtijd. Er zijn zowel economische als ecologische voordelen. Economische voordelen zijn bijvoorbeeld de mindere gereedschapskosten, de betere productkwaliteit en de hogere machinecapaciteit. Ecologische voordelen zijn oa. Minder verbruik van koel- en smeermiddelen.
Welke coating kan ik gebruiken in welke omstandigheden?
KlIK HIER VOOR MEER INFO!

SPECIALS

Portboor, bolfrees, minimaster, chanfreinfrees.
Plaatboor, vormschijffrees , conische frees, beitels.
Aanbrengen weldonvlak zowel in HSS als in HM volgens DIN65353.
MEER INFO? KLIK HIER!

SCHAREN 

We zijn ook gespecialiseerd in het slijpen van kappersscharen, scharen voor hondentoilettage, uitdunscharen (efileerscharen), gewone huishoudscharen, naaischaren,…
het slijpen van koksmessen, slagersmessen, vleesmolenmessen, gekartelde messen, keukenmessen, medische snijgereedschappen…

We verkopen ook koksmessen vleesmolenmessen en slagersmessen van de merken Victorinox en Dick. 
MEER INFO? KLIK HIER!

 SCHEERKOPPEN EN SCHEERMACHINES

We slijpen scheerkoppen van alle merken en we verkopen ook nieuwe scheerkoppen van de merken Aesculap, Heiniger, Öster,…
Voor het scheren van koeien schapen paarden,honden,…
Tevens verkopen we scheermachines van de merken Aesculap en Heiniger met één jaar garantie. We hebben een eigen hersteldienst en geven onderhoud aan de machines. 

ADRES
GEREEDSSCHAPSSLIJPERIJ
VERMES NV
Kwaplasstraat 67B
8820 Torhout
BTW: 0431.867.160

CONTACT
Email: vermes@telenet.be
Tel:(050) 22 28 24
Fax: (050) 22 29 24

Bedankt voor uw bericht